Kada vam treba fantastičan prilog uz meso, kao što je pečeni krompir, napravite ga malo drugačije nego inače. Čuveni kuvar, Džejmi Oliver, je otkrio kako od samo 3 sastojka možete da napravite prilog koji će se svima svideti, a vi nećete potrošiti puno vremena. Bitno je samo da dobro utrljate ruzmarin i maslinovo ulje u krompir.
Sastojci:
- krompir
- svež ruzmarin
- maslinovo ulje
Priprema:
Krompir dobeo operite i stavite između 2 varjače i krenite da sečete (kao da želite kolutove da napravite). Varjače će sprečiti da isečete krompir do kraja, zato su obavezne. Ruzmarin samo sameljite u avanu, pa dodajte maslinovo ulje i dobro sjedinite. Svaki krompir dobro utrljajte ovom smesom i posolite. Pecite na 200°C dok ne bude gotov.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus