Kreće sezona paprika i u našim domovima su sve prisutnija jela od ovog povrća. Jedno od njih su nezaobilazne paprike punjene sirom i jajima pa zapečene u rerni. A da biste ovom receptu sa paprikama dali drugačiji ukus dodajte i praziluk. Sigurni smo da će vam se dopasti.
Sastojci:
- 5-7 crvenih mesnatih paprika
- 350 g sira
- 1 struk praziluka
- 1 jaje
- so, biber
- ulje
Priprema:
Paprike operite, odsecite im vrh i očistite unutrašnjost. Posolite i pobiberite unutra. Pomešajte svež sir, jaje i sitno seckani luk. Posolite i pobiberite po ukusu. Napunite paprike i premažite ih uljem.
Pecite 40-45 minuta na 200°C.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus