1. Crni luk sitno iseckati i prodinstati na maslinovom ulju. Kada se “zacakli” dodati, na listiće, iseckan beli luk i brokoli koji ste usitnili na najmanje cvetiće.
2. Sve naliti vodom, ali voditi računa da potaž ne bude previše redak.
3. Pustiti da se krčka. Kada brokoli omekša, skloniti šerpu sa ringle, ubacite svežu majčinu dušicu, so, biber i sve izmiksati ručnim blenderom. Kada se napravi gusta homogena smesa, vratiti još malo na ringlu.
4. Pre služenja dodati malo balzamika i sveže majčine dušice za dekoraciju. Može se poslužiti i uz limun
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus