Ako vas mrzi da palite šporet po vrućini, salata je idealan izbor.

Sastojci:

1 manja pileća šnicla

1 jaje

1 paradajz

šaka zelene salate

5 parče svežeg kozjeg sira

malo luka (po želji)

ulje, sirće, so i biber

Priprema:

1. Skuvajte jaje. Pileću šniclu ispecite na gril tiganju ili običnom tiganju. Operite salatu, paradajz i izrežite ih na manje komade.

2. Pečenu piletinu izrežite na trakice. Jaje ogulite i izrežite na šnite. Naseckajte malo luka, a ako ga ne volite, izostavite ga iz recepta. Sve sastojke ubacite u posudu. Začinite s uljem, sirćetom, solju i biberom. Na kraju salati dodajte kozji sir.

Savet: Možete dodati slaninu i avokado ako želite.

Prijatno!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: zadovoljna.hr