Ako vas mrzi da palite šporet po vrućini, salata je idealan izbor.
Sastojci:
1 manja pileća šnicla
1 jaje
1 paradajz
šaka zelene salate
5 parče svežeg kozjeg sira
malo luka (po želji)
ulje, sirće, so i biber
Priprema:
1. Skuvajte jaje. Pileću šniclu ispecite na gril tiganju ili običnom tiganju. Operite salatu, paradajz i izrežite ih na manje komade.
2. Pečenu piletinu izrežite na trakice. Jaje ogulite i izrežite na šnite. Naseckajte malo luka, a ako ga ne volite, izostavite ga iz recepta. Sve sastojke ubacite u posudu. Začinite s uljem, sirćetom, solju i biberom. Na kraju salati dodajte kozji sir.
Savet: Možete dodati slaninu i avokado ako želite.
Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: zadovoljna.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus