Ako vas mrzi da palite šporet po vrućini, salata je idealan izbor.
Sastojci:
1 manja pileća šnicla
1 jaje
1 paradajz
šaka zelene salate
5 parče svežeg kozjeg sira
malo luka (po želji)
ulje, sirće, so i biber
Priprema:
1. Skuvajte jaje. Pileću šniclu ispecite na gril tiganju ili običnom tiganju. Operite salatu, paradajz i izrežite ih na manje komade.
2. Pečenu piletinu izrežite na trakice. Jaje ogulite i izrežite na šnite. Naseckajte malo luka, a ako ga ne volite, izostavite ga iz recepta. Sve sastojke ubacite u posudu. Začinite s uljem, sirćetom, solju i biberom. Na kraju salati dodajte kozji sir.
Savet: Možete dodati slaninu i avokado ako želite.
Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: zadovoljna.hr
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno