Ako imate neku proslavu, ovaj puding možete služiti kao predjelo.
Sastojci:
- 300 g mesnate šunke
- 60 g maslaca
- 4 kašike bešamela
- malo kisele pavlake
Za bešamel:
- malo maslaca
- 1 kašika brašna
- 1 dcl pavlake za kuvanje
Priprema bešamela:
Na malo maslaca kratko propžite brašno, pa dodajte pavlaku za kuvanje. Kuvajte dok ne dobijete gustu smesu i sve vreme mešajte.
Priprema pudinga:
Šunku sitno iseckajte, pa pomešajte sa maslacem. Postepeno dodajte bešamel sos, a zatim i istu količinu kisele pavlake. Posolite i pobiberite. Kalup premažite maslacem, pa sipajte smesu i ostavite u frižiferu da se dobro stregne.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus