Cezar salata je popularna i često se jede leti umesto obroka. Brzo i lako se pravi, a sadrži slaninu i belo meso, pa je i zasitna. Zaboravite na ovu čuvenu salatu jer vam sada predlažemo još bolju sa prženim krompirom i piletinom, kao i kuvanim jajima. Priprema je još jednostavnija, nema pravljenja dresinga jer se koristi majonez. Obavezno isprobajte. 

Sastojci:

  • 1-2 krompira 
  • 150 g krastavca 
  • 150 g kukuruza iz konzerve 
  • 2 jajeta 
  • 200 g belog mesa 
  • 1 čen belog luka 
  • peršun 
  • 1-2 kašike majoneza 

Priprema:
Krompir isecite na što tanje trakice (tanje od pomfrita, može i ista veličina), pa prelijte vodom i ostavite 5 minuta. Procedite i osušite ubrusom, pa ispržite. Sipajte u posudu i dodajte sitno seckan krastavac, jaja koja ste prethodno skuvali, kao i belo meso koje ste skuvali i isekli tanko. Dodajte seckani peršun, kukuruz posolite, pobiberite, dodajte mleveni luk, majonez i dobro promešajte. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE