Pasulj je biljka koja se uzgaja širom sveta. Veoma je hranljiva i preporučuje se što češće u ishrani. Stoga, obradujte ukućane i pripremite ukusnu obrok salatu sa dodatkom kiselih krastavčića. Lako se pravi, a može odmah da se servira.
- Sastojci:
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- 200 g kiselih krastavaca
- 250 g pasulja iz konzerve
- peršun, so, biber
- maslinovo ulje
Priprema:
Na maslinovom ulju propržite sitno seckan luk i rendanu šargarepu. Prebacite u činiju pa dodajte seckane krastavčiće i pasulj iz konzerve. Ubacite svež peršun, posolite i pobiberite i prelijte maslinovim uljem. Dobro promešajte i servirajte.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKE KOLAČE i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus