Pasulj je biljka koja se uzgaja širom sveta. Veoma je hranljiva i preporučuje se što češće u ishrani. Stoga, obradujte ukućane i pripremite ukusnu obrok salatu sa dodatkom kiselih krastavčića. Lako se pravi, a može odmah da se servira.

  • Sastojci:
  • 1 crni luk
  • 1 šargarepa
  • 200 g kiselih krastavaca
  • 250 g pasulja iz konzerve
  • peršun, so, biber
  • maslinovo ulje

Priprema:

Na maslinovom ulju propržite sitno seckan luk i rendanu šargarepu. Prebacite u činiju pa dodajte seckane krastavčiće i pasulj iz konzerve. Ubacite svež peršun, posolite i pobiberite i prelijte maslinovim uljem. Dobro promešajte i servirajte.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKE KOLAČE i osvojite VREDNE NAGRADE