Pasulj je biljka koja se uzgaja širom sveta. Veoma je hranljiva i preporučuje se što češće u ishrani. Stoga, obradujte ukućane i pripremite ukusnu obrok salatu sa dodatkom kiselih krastavčića. Lako se pravi, a može odmah da se servira.
- Sastojci:
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- 200 g kiselih krastavaca
- 250 g pasulja iz konzerve
- peršun, so, biber
- maslinovo ulje
Priprema:
Na maslinovom ulju propržite sitno seckan luk i rendanu šargarepu. Prebacite u činiju pa dodajte seckane krastavčiće i pasulj iz konzerve. Ubacite svež peršun, posolite i pobiberite i prelijte maslinovim uljem. Dobro promešajte i servirajte.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKE KOLAČE i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem