Stiglo je proleće, a kada je napolju lepše vreme prija nam hrana koja se brzo sprema. Obrok salate su pravo rešenje, a poslednjih godina su postale jako popularne, pa za njih ima bezbroj recepta. Možete da kombinujete sastojke po želji, a u neke i da ubacujete voće ili orašaste plodove. Super su rešenje i kada želite da ponesete nešto na posao, ali i kada prođe Uskrs, a vama ostanu jaja koja ne znate kako da iskoristite.
- Sastojci:
- 1 krastavac
- 3 jajeta
- 250 g rotkvica
- mladi luk
- 2 kašike majoneza ili pavlake
Priprema:
Jaja skuvajte, pa kada se prohlade isecite. Sipajte u posudu, pa dodajte seckani krastava, rotkvice, mladi luk i sve začinite po želji. Zatim dodajte majonez ili pavlaku i promešajte. Poslužite.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoje RECEPTE ZA NAJLEPŠE USKRŠNJE SPECIJALITETE i osvojite VREDNE NAGRADE
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom