Stiglo je proleće, a kada je napolju lepše vreme prija nam hrana koja se brzo sprema. Obrok salate su pravo rešenje, a poslednjih godina su postale jako popularne, pa za njih ima bezbroj recepta. Možete da kombinujete sastojke po želji, a u neke i da ubacujete voće ili orašaste plodove. Super su rešenje i kada želite da ponesete nešto na posao, ali i kada prođe Uskrs, a vama ostanu jaja koja ne znate kako da iskoristite. 

  • Sastojci:
  • 1 krastavac 
  • 3 jajeta 
  • 250 g rotkvica 
  • mladi luk 
  • 2 kašike majoneza ili pavlake 

Priprema:
Jaja skuvajte, pa kada se prohlade isecite. Sipajte u posudu, pa dodajte seckani krastava, rotkvice, mladi luk i sve začinite po želji. Zatim dodajte majonez ili pavlaku i promešajte. Poslužite.

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoje RECEPTE ZA NAJLEPŠE USKRŠNJE SPECIJALITETE i osvojite VREDNE NAGRADE