Sastojci:
- 200 g pilećeg belog mesa
- 4 kuvana jaja
- 1 krastavac
- svež peršun
- 150 g kukuruz šećerca
- 2 kašike majoneza
- so, biber po ukusu
Kako se pravi salata:
Obrok salate mogu se jesti samostalno uz hleb, ali i servirati uz meze ili meso. U nastavku pročitajte još jedan recept za ukusnu salatu sa piletinom.
Najpre skuvajte piletinu i jaja, a potom ih isecite na kockice i prebacite u činiju. Dodajte i seckan krastavac i kukuruz šećerac. Začinite po ukusu i dodajte svež peršun. Umešajte majonez i servirajte salatu.
Bonus video
Pita od lišća vinove loze bez kora – grčko jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Starinski kolač sa kajsijama i grizom
Pasta sa mlevenim mesom i paradajz sosom
Pita sa paradajzom i sirom
Letnji tart sa svežim voćem