Ukusna i zdrava čorba koja vas brzo zasiti.
Sastojci:
1 veza mladog luka (3-4 struka)
1 praziluk (oko 120 g)
1 krompir (oko 200 g)
500 g spanaća
2 kocke za supu od povrća
so, biber
150 g kisele pavlake
ulje ili puter
Priprema:
Prodinstajte seckani luk na ulju ili puteru, dodajte seckan praziluk i oljušten krompir isečen na kockice.
Dolijte malo vode i poklopljeno dinstajte par minuta, mešajući povremeno.
Nalijte vodom u kojoj ste otopili kocke i kuvajte sve dok krompir ne omekša.
Dodajte očišćen i opran spanać, pa ostavite da vri par minuta na tihoj vatri.
Izmutite štapnim mikserom, umešajte kiselu pavlaku i vratite na ringlu da se malo zagreje, ali ne i da provri.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus