Vaši specijaliteti će zablistati u novom svetlu dodatkom aromatičnog preliva od maslinovog ulja i limuna.
Ceo limun, sa korom stavite u blender i pomešajte sa maslinovim uljem kako bi dobili čarobni sastojak vaše kuhinje.
Začin koji ste dobili je aromatična tečnost koja je sjajan dodatak skoro svakom jelu. Možete ga iskoristiti tako što ćete njome preliti pečeni krompir, dodati marinadama, čak i umešati u testo za palačinke li njime preliti salate.
Ovaj preliv se može čuvati do tri nedelje u frižideru, ali budite sigurni da će se zbog svoje fantastične arome mnogo ranije potrošiti.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus