Vaši specijaliteti će zablistati u novom svetlu dodatkom aromatičnog preliva od maslinovog ulja i limuna.
Ceo limun, sa korom stavite u blender i pomešajte sa maslinovim uljem kako bi dobili čarobni sastojak vaše kuhinje.
Začin koji ste dobili je aromatična tečnost koja je sjajan dodatak skoro svakom jelu. Možete ga iskoristiti tako što ćete njome preliti pečeni krompir, dodati marinadama, čak i umešati u testo za palačinke li njime preliti salate.
Ovaj preliv se može čuvati do tri nedelje u frižideru, ali budite sigurni da će se zbog svoje fantastične arome mnogo ranije potrošiti.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem