Trik za najukusnije pohovano belo meso - umesto jaja se koristi iznenađujući sastojak

Ukoliko želite savršeno pohovano meso, upotrebite jedan sastojak umesto jaja i iznenadićete se.

Trik za najukusnije pohovano belo meso - umesto jaja se koristi iznenađujući sastojak
Trik za najukusnije pohovano belo meso - umesto jaja se koristi iznenađujući sastojak Foto: Shutterstock

Pohovano belo meso, bez obzira da li su šnicle ili štapići, verovatno su jedno od najomiljenijih jela, koje možete da napravite kod kuće. Ukoliko volite da jedete piletinu, saznajte i koji je to 1 tajni sastojak za ukusnije i sočnije belo meso. Naravno, ukoliko se pohuje, svi volimo kada je poh hrskav i ukusan.

Ukoliko ne želite da pogrešite sa pohom i želite da bude savršen, jedan tajni sastojak će vam pomoći da ne omanete. U pitanju je majonez. Upotrebite sve sastojke kao i inače, samo umesto jaja iskoristite ovaj namaz. Ako ga pravite kod kuće obratite pažnju - ovo su tri greške koje svi prave kada spremaju domaći majonez.

Premažite piletinu brašnom, a zatim tankim slojem majoneza oko 1 do 2 kašike na pola kilograma mesa. Utrljajte zatim meso u prezle i pecite ili pržite. Oduševiće vas ukus poha. Uživajte!

Pročitajte najbolji recept za pohovano meso - trik je u jogurtu

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Trik da napravite pomfrit bolji nego iz Meka Izvor: Instagram/appetizing.tv

StvarUkusa