Magazin Story, kanal 24KITCHEN i IMLEK vas pozivaju da pokažete svoju kreativnost na delu i osvojite jedinstvenu priliku da svojim umećem impresionirate jednog od najpoznatijih kuvara današnjice Rudolfa Van Vina, koji će ovom prilikom posetiti Beograd.
Da biste učestvovali u konkursu dovoljno je da pošaljete fotografiju najlepše torte koju ste sami dekorisali. Najboljih 5 kandidata po mišljenju članova žirija, ući će u veliko finale i imaće jedinstvenu priliku da se 28. aprila u UŠĆE SC, javno nadmeću u dekorisanju torti pred Beograđanima, poznatim ličnostima i čuvenim holandskim kuvarom Rudolphom van Veenom. Finalista koji u zadatom roku i od materijala koji mu bude na raspolaganju, najlepše ukrasi tortu po mišljenju Rudolfa Van Vina, poneće titulu pobednika konkursa „Poslastičarska groznica“ i osvojiće vredne nagrade.
PRIJAVE NA:story.rs/poslasticarskagroznica
TRAJANJE KONKURSA: od 10. do 22. aprila
VELIKO FINALE: UŠĆE SC, 28. april 2013.
PRAVILA KONKURSA:
- Pošaljite fotografiju vaše najlepše ukrašene torte
- Za ukrašavanje možete da koristite isključivo prirodne sastojke (nije dozvoljeno korišćenje fondana, veštačkih boja i ukrasa)
Pogledajte intervju sa Rudolfom Van Vinom koji je napravljen prilikom njegove prve posete Beogradu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus