Magazin Story, kanal 24KITCHEN i IMLEK vas pozivaju da pokažete svoju kreativnost na delu i osvojite jedinstvenu priliku da svojim umećem impresionirate jednog od najpoznatijih kuvara današnjice Rudolfa Van Vina, koji će ovom prilikom posetiti Beograd.
Da biste učestvovali u konkursu dovoljno je da pošaljete fotografiju najlepše torte koju ste sami dekorisali. Najboljih 5 kandidata po mišljenju članova žirija, ući će u veliko finale i imaće jedinstvenu priliku da se 28. aprila u UŠĆE SC, javno nadmeću u dekorisanju torti pred Beograđanima, poznatim ličnostima i čuvenim holandskim kuvarom Rudolphom van Veenom. Finalista koji u zadatom roku i od materijala koji mu bude na raspolaganju, najlepše ukrasi tortu po mišljenju Rudolfa Van Vina, poneće titulu pobednika konkursa „Poslastičarska groznica“ i osvojiće vredne nagrade.
PRIJAVE NA:story.rs/poslasticarskagroznica
TRAJANJE KONKURSA: od 10. do 22. aprila
VELIKO FINALE: UŠĆE SC, 28. april 2013.
PRAVILA KONKURSA:
- Pošaljite fotografiju vaše najlepše ukrašene torte
- Za ukrašavanje možete da koristite isključivo prirodne sastojke (nije dozvoljeno korišćenje fondana, veštačkih boja i ukrasa)
Pogledajte intervju sa Rudolfom Van Vinom koji je napravljen prilikom njegove prve posete Beogradu.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem