Nataša Milošević, diplomirani ekonomista i veliki sladokusac nakon pet meseci provedenih u Vašingtonu gde je imala priliku da proba najukusnije kapkejkove na svetu, započela je svoju samostalnu radionicu koja iz dana u dan postaje sve popularnija.
Svi kolači prave se isključivo od najkvalitetnijih sastojaka bez ikakvih veštačkih aroma, a kako Hangri Kapkejk vredno radi, ne prestaje da iznenađuje novim ukusima, zanimljivim dizajnom i kreativnom ambalažom. Među velikim izborom aroma tu su kapkejkovii sa plazmom i eurokremom, medom i jogurtom, kokosom, čokoladom sa višnjom, limunom, malinom i mnogim drugim, od specijalnih zimskih do posnih sa bundevom i cimetom…
Cena kapkejka je 120 dinara.
„Ne možete kupiti sreću ali možete kupiti kapkejk, a to vam je skoro isto“ - Nataša Milošević
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu
Šnicle od svinjskog vrata marinirane u pivu
Posni čokoladni kolač sa marmeladom