Nataša Milošević, diplomirani ekonomista i veliki sladokusac nakon pet meseci provedenih u Vašingtonu gde je imala priliku da proba najukusnije kapkejkove na svetu, započela je svoju samostalnu radionicu koja iz dana u dan postaje sve popularnija.
Svi kolači prave se isključivo od najkvalitetnijih sastojaka bez ikakvih veštačkih aroma, a kako Hangri Kapkejk vredno radi, ne prestaje da iznenađuje novim ukusima, zanimljivim dizajnom i kreativnom ambalažom. Među velikim izborom aroma tu su kapkejkovii sa plazmom i eurokremom, medom i jogurtom, kokosom, čokoladom sa višnjom, limunom, malinom i mnogim drugim, od specijalnih zimskih do posnih sa bundevom i cimetom…
Cena kapkejka je 120 dinara.
„Ne možete kupiti sreću ali možete kupiti kapkejk, a to vam je skoro isto“ - Nataša Milošević
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus