Jedan od svetski najpopularnijih lanaca kafeterija Starbucks, otvoren je za sve ljubitelje kafe u Srbiji, u Rajićeva tržnom centru u Beogradu.

U prvoj srpskoj Starbaks kafeteriji svi ljubitelji kafe imaju priliku da testiraju širok asortiman raznih vrsta ovog napitka, dok će meni sadržavati sve prepoznatljive Starbucks napitke.

https://www.instagram.com/p/BwG67RWJEuL/?utm_source=ig_web_copy_link

"Veoma nam je drago što kroz otvaranje prve kafeterije u Beogradu imamo priliku da gostima u Srbiji ponudimo jedinstveno Starbucks iskustvo. Srbija ima bogatu kulturu kafe i unapred se radujemo što postajemo njen deo, te što ćemo posetiocima pružiti mesto gde će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast", izjavio je Adam Mularuk, predsednik za Starbucks u Amrestu.

Novootvorena kafeterija, smeštena u srcu Knez Mihailove ulice, prostire se na površini od 175 metara kvadratnih sa ukupno 104 sedeća mesta, uključujući 41 mesto na terasi. Moderni enterijer pružiće priliku gostima da uživaju sa prijateljima, kao i da pronađu odgovarajući ambijent za poslovne sastanke, rad ili učenje. Dekor restorana je osmišljen u stilu prepoznatljivih boja brenda, a detalji i grafika u lokalu dočaravaju proces pravljenja zrna kafe.

https://www.instagram.com/p/BwTzo4SpBJP/?utm_source=ig_web_copy_link

Cene kafa u Starbucks u Beogradu i niže su nego što ste možda očekivali.

Za Caffe Latte ili Capuccino moraćete da odvojite od 240 do 320 dinara, dok cena filter kafe iznosi od 150 do 210 dinara. Za Caramel Macchiato cena se kreće od 300 do 380 dinara. Pored kafe u ponudi su i čajevi koji se kreću od 260 do 340 dinara.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: bizlife.rs