Potrebno je:
200 g graška
kašičica začina Aleva Kulinat Natur
crni luk
1 jaje
brašno
mirođija, aleva paprika
malo masti ili ulja
so, biber
testo
Priprema:
Upržimo crni luk na malo masti ili ulja, dodamo grašak, brašno, papriku Aleva Natur, promešamo i nalijemo vodom. Dodamo Aleva Kulinat Natur, pobiberimo, dodamo mirođiju i ostavimo da se kuva.
U međuvremenu napravimo testo kao za supu, ali ga ne razvijamo tanko nego u obliku palačinke. Kada je čorba skuvana i vri kidamo testo i direktno stavljamo u čorbu. Nije bitno koliki se komadići otkinu, ali da nisu preveliki, nego otprilike kao flekice.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus