Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleva i Lisa konkurs: Šareni gurmanluk

Recept za šareni gurmanluk je poslala Aleksandra Pešić iz Kruševca i osvojila jednu od nagrada na konkursu Aleva i Lisa.

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

Sastojci:

4 krmenadle

5 krompira

1 šargarepa

1 kisela paprika

2 paradajza

pola kese povrća za rusku salatu (250 g)

Aleva Natur začina po ukusu

malo ulja

Priprema:

Tepsiju obložiti alufolijom, tako da i njen sadržaj može da se prekrije prilikom pečenja. Poređati naseckan krompir i ostalo povrće, pola količine od ukupno pripremljene, zatim naređati prethodno začinjene krmenadle Aleva Natur začinom, potom preko poređati ostalu količinu povrća, začiniti i preliti uljem, prekriti folijom. Peći na na 180 stepeni oko sat vremena.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti