Sastojci:
4 krmenadle
5 krompira
1 šargarepa
1 kisela paprika
2 paradajza
pola kese povrća za rusku salatu (250 g)
Aleva Natur začina po ukusu
malo ulja
Priprema:
Tepsiju obložiti alufolijom, tako da i njen sadržaj može da se prekrije prilikom pečenja. Poređati naseckan krompir i ostalo povrće, pola količine od ukupno pripremljene, zatim naređati prethodno začinjene krmenadle Aleva Natur začinom, potom preko poređati ostalu količinu povrća, začiniti i preliti uljem, prekriti folijom. Peći na na 180 stepeni oko sat vremena.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem