Sastojci:
4 krmenadle
5 krompira
1 šargarepa
1 kisela paprika
2 paradajza
pola kese povrća za rusku salatu (250 g)
Aleva Natur začina po ukusu
malo ulja
Priprema:
Tepsiju obložiti alufolijom, tako da i njen sadržaj može da se prekrije prilikom pečenja. Poređati naseckan krompir i ostalo povrće, pola količine od ukupno pripremljene, zatim naređati prethodno začinjene krmenadle Aleva Natur začinom, potom preko poređati ostalu količinu povrća, začiniti i preliti uljem, prekriti folijom. Peći na na 180 stepeni oko sat vremena.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus