Nakupovali ste se kompleta za dekoraciju slatkiša, međutim očekivanja koja ste imali nisu ispunjena: ili je previše komplikovano za korišćenje, ili nema dovoljno nastavaka, ili vam treba 100 godina da ga operete nakon upotrebe i razočarali ste se. Ali, ipak postoji jedan koji će vas odševiti – pogledajte ga OVDE!

Set za dekoraciju torti i kolača sa silikonskom vrećicom je potpuno revolucionaran način ukrašavanja poslastica, bilo da govorimo o kućnim uslovima, bilo da izrađujete torte i kolače koje potom prodajete. Njegovi mnogobrojni nastavci kojih ima čak 26 vam omogućuju da izrazite svoju kreativnost, da napravite od šlaga ili fila oblike koje do sada niste mogli!

Kako se šara? Napunite vrećicu, uvijete je na vrhu kako fil ne bi izlazio, pritiskate kesicu praveći, zahvaljujući nastavcima, fantastične oblike!

Gde uopšte ima da se kupi set sa ovoliko nastavaka? Možete to da uradite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Cena je super povoljna!

set-za-dekoraciju-txt
Promo 

Za razliku od brojnih sličnih „alatki“ koje imaju istu namenu, ovaj se se izuzetno lako pere. Silikonsku vrećicu je mnogo lakše i brže oprati od običnog šprica, jer se u nju lakše mogu staviti prsti i sunđer za pranje.


Set za dekoraciju sa 26 nastavaka možete da poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.190 rsd.