Zakoračite u novu, 2022. godinu u dobrom društvu i raspoloženju! Mi vam predlažemo da to učinite s vašim najmilijima u Parku vojvode Vuka, u subotu 01. januara na zimskom šanku. Sjajni hitovi za koje je zadužen Naxi radio garantuje dobru atmosferu i đuskanje od 11 pa sve do 19 časova.

Od 13 časova sledi praznično družanje s mališanima, dok od 17 časova očekujemo Deda Mraza i njegovu pomoćnicu s kojima će najmlađi moći da se zabavljaju sve do 19 časova. Nakon toga sledi muzički program koji garantuje dobar provod i još bolje raspoloženje.

Nedelju, 2. januar nastavljamo u istom maniru! Zagrevanje na zimskom šanku uz omilneno piće i vrhunsku muziku rezervisano je od 11 do 19 časova, dok od 13 sati sledi zabava za mališane. Nakon 17 časova družimo se s Deda Mrazom, a onda ćemo se svi sjajno zabaviti na Zimskom šanku uz muziku 80-ih koja je na programu od 19 sati.

Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja zbog kojih ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene. Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema su samo neki tipovi radionica koji će se održavati u Muzeju primenjenih umetnosti, a koje vas čekaju u nekom od narednih dana. Pored raznovrsnog programa, posetioci Starogradske zime imaju priliku da uživaju u svom omiljenom piću i gastro specijalitetima.

Zimski šank i Gastro kućice u svojoj ponudi imaju vrhunske napitke i jela iz najboljih beogradskih restorana, a rade svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h. Dakle, uz dobro piće, sjajno društvo, odličan izbor muzike, fenomenalan provod i još mnogo iznenađenja koja vas tek čekaju, garantujemo, da će vam ova beogradska zima ostati u najlepšem sećanju.

Ali, to nije sve! Ukoliko ste takmičarskog duha, ne propustite učešće u foto konkursu sa temom “Starogradska zima iz Mondo ugla”. Ukoliko želite da pored popunjavanja foto albuma osvojite i vredne nagrade koje će vam zauvek čuvati uspomene, potrebno je da napravite što originalniju fotografiju.

Promo Starogradska zima

Kroz objektiv nam pokažite čaroliju iz Parka vojvode Vuka, najlepša mesta, najuzbudljivije trenutke, uživanje u programu sa najmlađima, posebne dekorativne eksponate poput omiljenog fiće, jelke i novogodišnjih ukrasa.

Sve što je potrebno jeste da pristupite kategoriji pod nazivom “Starogradska zima” u okviru Mondo aplikacije koju možete instalirati OVDE.

To će vas odvesti direktno na formular za prijavu, čime ste započeli učešće u osvajanju jedne od sjajnih i vrednih nagrada! Dobitnici ovog foto konkursa biće proglašeni 23. januara, a nagrade su sledeće:

1. mesto: Televizor 50" (127 cm)

2. mesto: Ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/22.

3. mesto: De Pante Socks box

Dobitnici će biti proglašeni 23. januara putem objave na Mondo portalu, kao i putem i-mejl adrese samog učesnika. Učešće na Konkursu je besplatno i u njemu mogu učestvovati svi posetioci Mondo aplikacije koji dostave svoju fotografiju i prihvate pravila Konkursa.

Starogradska zima čeka da je upotpunite svojim prisustvom, zato trk u Park vojvode Vuka i prepustite se čarima novogodišnjih praznika, mnogobrojnim iznenađenjima i vrednim nagradama!

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.