Topličin venac i ovog vikenda bio je mesto najboljeg provoda u gradu za sve generacije. Oni koji su želeli praznike da isprate s osmehom mogli su to da urade u Parku vojvode Vuka na Starogadskoj zimi. Mogli ste da uživate u odličnoj muzici, dobrom piću i klopi, ali i kreativnim radionicama za sve generacije.

Promo Starogradska zima

Dan nakon najradosnijeg praznika, u subotu 8. januara u jutarnjim časovima posetioci Topličinog venca zagrevali su se uz Rock&Roll i hitove Naxi radija, nakon čega su najmlađi mogli da uživaju u druženju i fotografisanju s omiljenim junacima iz bajki. Nakon 14 časova na programu je bila predstava “Uspavana lepotica u novogodišnjoj noći”.

Pored toga u Muzeju primenjenih umetnosti građani su imali priliku da učestvuju u porodičnoj radionici za izradu ukrasa za jelku Dečijeg kulturnog centra Beograd.


Nedelja je prošla u nešto mirnijem ritmu, pa je tako 9. januara na programu od 11 časova bio Sunday relax day, a od 14 časova klinci i klinceze imali su priliku da pogledaju predstavu “Čarobno putovanje sa Deda Mrazom”. U večernjim časovima posetioci Topličnog venca zabavili su na zimskom šanku gde je organizovana sjajna žurka uz omiljene napitke, a za hitove je bio zadužen Naxi radio.

Zimski šank i gastro kućice u svojoj ponudi imaju razne napitke i jela iz najboljih beogradskih restorana, a rade svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja, te tako nema sumnje da ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene koje ćete dugo pamtiti.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.