Malo jače od mesec dana mogli ste da uživate u fenomenalnom provodu i pravoj prazničnoj atmosferi na Starogradskoj zimi koja se održavala na Topličinom vencu.

Posetioci su 36 dana uživali u koncertima, predstacama, fantastičnoj hrani, a najmlađi su mogli da se druže i sa omiljenim junacima iz crtanih filmova. Takođe, bile su organizovane i različite kreativne radionice za sve uzraste. 

Odličnu atmosferu su pravili Lexington bend, Igor Simić, Sergej Ćetković, Balkanika i mnogi drugi, a tu su bili i domaći DJ-evi koji su nas sjajnim izborom muzike grejali tokom hladnih zimskih večeri, a đuskalo se i uz hitove Naxi radija.

Starogradska zima, koja se održavala u Parku vojvode Vuka, bila je mesto gde je svaki dan bio ispunjen sjajnim aktivnostima, a naši najmlađi posetioci zabavljali su se uz Leontinu i hor “Čaroliju”, a onda su se družili sa omiljenim junacima iz bajki poput kraljice Else, Pepeljuge, Mikija i Mini Maus, Spajdermena, kao i sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima.

Družili smo se i učili i na brojnim kreativnim radionicama u Muzeju primenjenih umetnosti, počev od pravljenja novogodišnjih ukrasa, izražavanja kroz fraktale, pa sve do pravljenja parfema.

Kako je Starogradska zima osmišljena da mogu da uživaju sve generacije, tako su i za starije posetioce bile organizovane igre i različite aktivnosti. A posebnom ugođaju i domaćinskoj atmosferi doprinele su i gastro kućice najboljih beogradskih restorana gde ste tokom prethodnih 36 dana mogli da isprobate najukusnije specijalitete i omiljena pića.

Promo Starogradska zima

Ne možemo i da se ne osvrnemo na “zvezdu” Starogradske zime - Mondo fiću koji je bio omiljeno mesto za najbolje Instagram fotke, a najkreativnije fotografije osvojile su i vredne nagrade.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.