Beograd će 6. i 7. decembra 2014. godine biti domaćin sajma hrane i pića "Vikend dobrog ukusa", koji će se održati u  TC Stadion. Sajam organizuju Agrobiznis magazin, a pod pokroviteljstvom Udruženja novinara za poljoprivredu AGROPRESS. Cilj ove manifestacije je da na jednom mestu okupi poznate dmaće i strane brendove u prehrambenoj industriji. Na sajmu učestvuju izlagači iz svih delova Srbije, koji će predstaviti svoje proizvode poput kulena, čvaraka, meda, sireva, kolača i drugih proizvoda. Specijalni gosti sajma biće predstavnici Indije, a među njima i ambasadorka Indije NJ. E. Narinder Čauhan.

Ova manifestacija se održava u mesecu prazničnog raspoloženja i brojnih svetkovina u našem narodu te se očekuje veliki broj posetilaca. Uz ukusne proizvode naći će se i poneki suvenir, ručni radi i slično.

Posetioci će moći da degustiraju proizvode i uvere se u kvalitet domaće hrane. Ovaj sajam je prilika da se pokažu tradicionalni i kvalitetni proizvodi u modernom prostoru i na savremen način. Dejan Ilić pokazaće svoje majstorstvo u karvingu i dekoracijama voća i povrća.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa