Završio se i drugi po redu nagradni konkurs na portalu Stvar ukusa. Naše verne čitateljke slale su svoje recepte za omiljene lagane letnje kolače i želimo da se zahvalimo svima koji su učestvovali. Na mail adresu naše redakcije stiglo je dosta recepata, a 3 će biti nagrađena jer su osvojila najviše glasova. Svi recepti su izgledali predivno i preukusno, ali publika sa zvanične Facebook stranice je svojim glasovima odabrala 3 učesnika. 

Dobitnice ovih nagrada su:

1. Ksenija Bubnjević
2. Maja Rajković
3. Katarina Vojinović 

Leto se možda kalendarski završilo, ali uz novu čokoladu Najlepše želje Kapri, savršen ukus letnje arome će vas još dugo pratiti. Nova Najlepše želje čokolada sa dobro poznatim Kapri ukusom koji je osvojio generacije ljubitelja čokolade, ali i sladoleda, uz bogato punjenje sa ukusima vanile i jagode, dolaze sa povećanim udelom kakaa, radi punijeg ukusa. Jedinstveni spoj omiljenih brendova, sada u jednom pakovanju. I kada zahladni, Najlepše želje Kapri čokolada će vas istopiti.

Čestitamo dobitnicama i još jednom se zahvaljujemo svima koji su učestvovali u našem konkursu i nadamo se da ćete slati recepte i za slatku i slanu zimnicu.

Izvučene dobitnike ćemo kontakirati u vezi sa preuzimanjem nagrada.