Znate ono kad vam ista namirnica ili isti napitak imaju drugačiji ukus kada drugačije izgledaju? Znamo kako da vam vaš omiljeni napitak, njeno veličanstvo kafa, bude još ukusnija i kako da od rituala njenog ispijanja napravite još veći ugođaj. Pogledajte OVDE.

Ako je do sada niste isprobali, pravo je vreme – olovka za dekorisanje kafe! Zahvaljujući njoj ćete moći vrlo uspešno da ukrašavate penu od kafe, šlag na toploj čokoladi, ali i torte, kolače i slane obroke. Može vam poslužiti kao saveznik da privolite mališane da jedu neke zdrave namirnice koje do sada nisu jeli (dekorišite im krem čorbu od povrća ili neki drugi zdravi obrok).

Pored toga što je možete koristiti kod kuće, takođe je možete koristiti i ako imate kafić/restoran kako biste svojim gostima upotpunili ugođaj.

***Poručite već danas po AKCIJSOJ CENI ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

olovka-za-kafu.jpg
Promo 

Ovom olovkom možete ostaviti poruku u vidu crteža voljenoj osobi, bilo na kafi, bilo na obroku. Takođe, neke dijetalne obroke koje vam je možda mrsko da pojedete možete ukrasiti i učiniti ih zanimljivijim i podnošljivijim.

***Poručite već danas po AKCIJSOJ CENI ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***