Bilo da ste kod kuće ili negde na putovanju, uvek vam stvara muku kada treba primpremiti neki obrok koji zahteva usitnjavanje hrane. Potrebno vam je nešto praktično i što će vam uštedeti vreme. Rešenje je mini električni secko! IDEALAN JE ZA PUTOVANJA I BRZO SPREMANJE HRANE! ! !

1. secko.jpg
Promo 

Mini električni secko je jednostavan za rukovanje, potrebno je samo pritisnuti dugme na vrhu da biste hranu automatski usitnili. Napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304, ekološkog ABS materijala, a dno posude je neklizajuće, otporno na koroziju i na visoke temperature.

On vam štedi i prostor i vreme. Ima kapacitet od 250 ml, malih je dimenzija i izvrstan, jednostavan za čuvanje. Opremljen USB punjenjem, može se koristiti dugo vremena, jednostavan je za nošenje i vrlo pogodan za porodicu, kampovanje, piknik ili putovanje.

Jednostavan je za održavanje, jer su telo šolje i poklopac secka odvojivi. Nakon usitnjavanja hrane, možete ukloniti sečivo i direktno isprati sečivo i posudu vodom.

OVDE možete poručiti ovaj mini praktični secko po ceni od 999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.