Pored toga, velika prednost je prilagodljivost odeljaka koja korisnicima omogućava da na najbolji mogući način iskoriste prostor uređaja. Zato, već sada odaberite jedan od Gorenje proizvoda po specijalnoj ceni i uštedite i energiju i novac.

Zašto su važne energetske oznake

Od velike je važnosti da svi budu upoznati s prednostima energetski visokoefikasnih proizvoda. Oni omogućavaju da kućni aparati tokom rada troše upola manje energije. Gorenje kućni aparati imaju oznaku visoke energetske efikasnosti, što ih čini istovremeno štedljivim i održivijim. Ulaganje u ove proizvode se dugoročno višestruko isplati. Doprinećete smanjenju zagađenja i emisije ugljen-dioksida i na taj način postati ekološki osvešćeni.

Pametne funkcije energetski efikasnih uređaja

Pored fokusa na energetskoj efikasnosti, Gorenje uređaji imaju i sofisticirane funkcije. Ove pametne karakteristike omogućavaju smanjenje potrošnje struje. Recimo, neki od modela Gorenje zamrzivača i frižidera će obavestiti korisnike zvučnim signalom ili preko mobilnog telefona ukoliko vrata ostanu otvorena. Na taj način neće doći do bacanja hrane, nepotrebnih troškova niti kvarova. Uz Gorenje uređaje možete sa lakoćom da optimizujete skladištenje hrane i pametno korišćenje prostora.

fs22_ambient_kitchen_portrait_nrc620csxl4wf_gs673c60x_gecs6c70xpa.jpg
Promo 

Šta su MultiFlow 360° i No Frost Plus i čemu služe

Kada je reč o čuvanju namirnica, jedno od uobičajenih shvatanja jeste da će njihovim skladištenjem frižider biti efikasan, jer će na taj način da koristi više vazduha. Međutim, ovo će takođe da dovede do problema kao što su nepotrebno bacanje velike količine hrane.

MultiFlow 360° će da obezbedi dugotrajnu svežinu i manje potrošene energije. Ova karakteristika omogućava konstantno i ravnomerno kruženje hladnog vazduha u unutrašnjosti frižidera. Na taj način, temperatura u frižideru je stabilna i ista na svim policama. S druge strane, svi su vrlo dobro upoznati sa taloženjem leda na zidovima uređaja. Čak i brojni proizvođači rashladnih uređaja preporučuju redovno odmrzavanje. Postoje brojni saveti kako da se ovaj dug i zamoran proces pojednostavi, ali ne i da se reši zauvek. Stvaranje leda takođe dovodi do još jednog problema, a to je korišćenje više energije za hlađenje.

No Frost Plus opcija vam omogućava da se rešite zamornog odleđivanja, pomeranja namirnica, čišćenja i kasnijeg vraćanja hrane. Intenzivno cirkulisanje hladnog vazduha eliminiše vlagu, čime sprečava nakupljanje leda na zidovima. Istovremeno, omogućava klimu idealnu za držanje hrane svežom, jer će kruženje jonizovanog vazduha sprečiti isušivanje namirnica i zadržati vitamine i minerale.

Obratite pažnju i na Gorenje ConvertActive

Ova karakteristika pruža mogućnost prilagođavanja odeljaka frižidera. U zavisnosti od toga šta vam je najpotrebnije, ovi uređaji mogu da pretvore zamrzivač u odeljak frižidera ili veliku ZeroZone fioku za skladištenje mesa, ribe i morskih plodova. Samo jedan klik na dugme omogućiće više prostora za odlaganje grickalica i pića.

Kupovinom Gorenje zamrzivača i frižidera uštedećete novac, energiju i sačuvaćete okolinu. Posetite najbliže Hisense/Gorenje Studio prodajno mesto i prodavnice partnera širom zemlje i nabavite ove kućne aparate po specijalnim cenama.

Izvor: Promo