Iako volite da vam kuhinja lepo izgleda i bude uredna, bitno je i da imate proizvode koji će i da vam je krase i da vam olakšaju svaki posao u njoj!

Krckalica za orahe iako milsite da vam nije potrebna, itetakako vam može pomoći kada pravite ukusne torte i kolače.

1. krckalica za orahe.jpg
Promo 

Krckalica za orahe Kinghoff, zahvaljujući svojoj konusnoj strukturi, savršena je za razbijanje orašastih plodova srednje veličine. Drvene ručke obezbeđuju siguran hvat i lako lomljenje oraha. Jednostavna je za upotrebu i brzo i efikasno lomi orahe. 

Krckalicu za orahe OVDE možete poručiti po ceni od 899 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Mini secko je proizvod koji je neophodan u svakoj kuhinji. Jednostavan je za rukovanje, potrebno je samo pritisnuti dugme na vrhu da biste hranu automatski usitnili. Napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304, ekološkog ABS materijala, a dno posude je neklizajuće, otporno na koroziju i na visoke temperature.

2. mini secko.jpg
Promo 

On vam štedi i prostor i vreme. Ima kapacitet od 250 ml, malih je dimenzija i izvrstan, jednostavan za čuvanje. Opremljen USB punjenjem, može se koristiti dugo vremena, jednostavan je za nošenje i vrlo pogodan za porodicu, kampovanje, piknik ili putovanje.

OVDE možete poručiti ovaj mini praktični secko po ceni od 999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Uglavnom je jutarnja kafa neizbežna i većina bez nje ne počinju dan. Uživajte u bogatom ukusu espreso kafe sa Dajar džezvom za espresso kafu. Ova džezva ima kapacitet od 150 ml, što je dovoljno za pripremu 3 šoljice kafe. Sa svojim jednostavnim, ali efikasnim dizajnom, omogućava vam da lako pripremite autentičnu espreso kafu kod kuće.

3. džezva.jpg
Promo 

Džezva se sastoji od tri dela: gornje posude za već skuvanu kafu, donje posude za vodu i srednje cediljke za kafu. Pod visokim pritiskom koji se stvara u donjoj posudi prilikom ključanja, kafa se nakuplja u gornjem delu, obezbeđujući bogatiju aromu i intenzivniji ukus kafe.

Ova džezva je idealna za one koji žele da uživaju u autentičnom ritualu pripreme i ispijanja espreso kafe! OVDE je poručite po ceni od 1.999 rsd ili pozovite 011/4420-502.


Stalak za escajg i sos će vašoj kuhinji dati poseban izgled i praktičnost. Idealan je za organizaciju pribora za jelo, začina i ostalih dodataka. Sa svojim rustičnim izgledom, doprinosi šarmu i stilu trpezarijskog stola, lako se uklapajući u bilo koji ambijent. Može se postaviti na sto, policu ili bilo koje mesto u kuhinji gde imate prostora.

4. stalak za escajg.jpg
Promo 

Stalak za escajg i sos Kesper KSP69276 je praktičan i stilski dodatak koji će vam pomoći da organizujete i unesete šarm u vašu trpezariju ili kuhinju. Poručite ga OVDE po ceni od 2.199 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

* Još zanimljivih proizvoda za kuću možete pogledati OVDE.