Ovaj inovativni nož je dizajniran da vam olakša seckanje povrća i da vam da na brzini dok spremate hranu. Jednostavan za korišćenje, pametni nož kombinuje kvalitetne materijale i sjajne funkcije kako bi vam omogućio precizno i efikasno seckanje svih vrsta povrća. Bez obzira da li pripremate salatu, varivo ili kompleksnije jelo, ovaj nož će vam pružiti sigurnost i pouzdanost u svakom koraku – pogledajte VIŠE o njemu.

Evo šest ključnih funkcija koje čine naš pametni nož neophodnim alatom u vašoj kuhinji:

noz-makaze1.jpg
Promo 

  • Kvalitetna oštrica: Izrađena od nerđajućeg čelika, oštrica ovog noža obezbeđuje izuzetnu oštrinu i dugotrajnost. Sa ovim nožem ćete lako i precizno seći sve vrste povrća, bez obzira na to koliko je tvrdo.
  • Ergonomski dizajnirana drška: Drška noža je ergonomski oblikovana kako bi vam pružila udobnost i siguran hvat tokom seckanja.
  • Sigurnosni mehanizam: Zahvaljujući njemu, možete da zatvorite nož kada ga ne koristite i tako osigurate da se nećete poseći. Ovaj sistem vam omogućava da nož bezbedno držite i skladištite nakon upotrebe, bez rizika od opekotina.
  • Lako održavanje: Pametni nož je jednostavan za održavanje. Oštricu možete lako očistiti vodom i blagim sredstvom za pranje posuđa, dok dršku jednostavno obrišete vlažnom krpom.

Budite korak ispred u kuhinji. Ovaj alat će vam uštedeti vreme, olakšati posao. Pustite mašti na volju i uživajte u stvaranju ukusnih obroka uz pomoć ovog savršenog kulinarskog pomagača – poručite ga odmah OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Izvor: Promo