Egzotična, pikantna i aromatična kuhinja, zavodljivi ples i jedinstvena atmosfera Meksika očekuju vas u hotelu Hyatt Regency Beograd u periodu od 12. do 23. septembra, na događaju pod nazivom "Ukusi Meksika u Srbiji“. Jedinstvena manifestacija koja se održava u saradnji sa Meksičkom ambasadom u Beogradu pružiće posetiocima priliku da uživaju u primamljivim specijalitetima pažljivo pripremljenim od strane veštog meksičkog kuvara Džonatana Martineza Herere. Najbolje specijalitete, dragulje egzotične meksičke kuhinje, šef Herera spremaće koristeći autentične sastojke, direktno iz ove živopisne severnoameričke zemlje.
Ako volite buritose, enčilade, kesadilje i druge specijalitete meksičke kuhinje, pripremite svoje čulo ukusa za novo, izvanredno iskustvo! Uživajte u delikatesima kao što su aguachile de camarones, Taco de cochinita pibil i mole poblano – tradicionalnim majstorskim specijalitetima koji su oličenje bogate meksičke gastronomije.
Dani Meksika biće upotpunjeni sada već tradicionalnim događajem “Blok 21”, 15. i 22. septembra od 18h u dvorištu hotela Hyatt Regency Beograd. Posetioci će imati priliku da isprobaju tradicionalne street food specijalitete iz Meksika, kao i njihova originalna i osvežavajuća pića.
Od 12, 14. i sve do 23. septembra, Metropolitan restoran će predstaviti primamljiv autentični meksički set meni, vešto kreiran od strane uglednog meksičkog kuvara. Poseban događaj u sklopu “Dana Meksika” jeste “Chef’s table Hyatt x Adria Media” koji organizuje hotel Hyatt Regency Beograd u saradnji sa Meksičkom ambasadom u Beogradu i Adria Medijom, a koji će 11. septembra biti domaćin radionice pripreme meksičkih jela u kuhinji restorana Metropolitan.
Hotel Hyatt Regency Beograd u partnerstvu sa Meksičkom ambasadom u Beogradu s ponosom nastavlja svoju tradiciju predstavljanja raznovrsnih svetskih kultura, pružajući iskustvo koje slavi autentične ukuse, zavodljive plesove, dragocene običaje i tradicije! Dođite da uživamo zajedno!
Izvor: Promo
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus