Nova hit serija "Jača od sudbine" od srede, 20. septembra, emitovaće se na Kurir televiziji radnim danima u 15, a potom i u 22 časa. Neverovatna životna priča mlade devojke Nine, koja se kroz život ne probija zahvaljujući čudima iz bajke, već bez ičije podrške vodi neustrašivu životnu borbu, zasigurno će osvojiti srca svih gledalaca. Serija obiluje nepredvidivim događajima, čestim obrtima i zapletima, kao i snažnim emotivnim scenama.

DSC_0713.jpg
Promo 

O čemu se radi u seriji?

Reč je o drami osamnaestogodišnje Nine, koja je u ranoj mladosti izgubila oba roditelja, pa je prinuđena da sama gradi svoj životni put. Ona sanja da jednog dana postane vlasnica hotela. Odrasla je u kući svog strica na selu, ima delikatan umetnički ukus i urođeni talenat da unapredi sve što dotakne. Studira tehničku školu za hotelijerstvo i dobija posao u prestižnom hotelu "Rajsko mesto", u srcu Karpata. Upravo će ovaj hotel odigrati fatalnu ulogu u njenom životu, a ljubav s jednim od vlasnika hotela ovo rajsko mesto za nju pretvara u pakao.

DSC_5614.jpg
Promo 
DSC_2318.jpg
Promo 

Zbog svega navedenog, a imajući u vidu popularnost u svetu, verujemo da će "Jača od sudbine" brzo postati nova omiljena serija gledalaca Kurir televizije. Ne propustite novu hit seriju od 20. septembra radnim danima u 15, a potom i u 22 časa!

DSC_3753.jpg
Promo 
Nova hit serija "Jača od sudbine"  Kurir televizija

Izvor: Promo