Živimo u užurbanom vremenu i ako želimo da stignemo sve, bez ikakvih odricanja, moramo da nađemo neki balans. Veći deo dana provodimo na poslu, a kada stignemo kući želimo da se opustimo i da provedemo kvalitetno vreme sa porodicom ili prijateljima. Ipak, i kod kuće nas čekaju neke obaveze kao što je kuvanje, a mnoge moderne domaćice pripremaju brzinske i lagane obroke koji ne zahtevaju puno utrošenog vremena.

Mi imamo super rešenje za vas. Ne morate da se odričete omiljene hrane, kao što je pohovano meso, pomfrit... koji ćete sada napraviti lako i bez puno masnoće i to uz pomoć Tefal friteze na vruć vazduh. Skoro svaka savremena kuhinja poseduje kuhinjske aparate, ali novac uložen u ovu fritezu je pravi spas. Nove Tefal friteze na vruć vazduh su kompaktne, lako se koriste i održavaju, multifunkcionalne su, štede vreme i energiju I do 70% i predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta.

Ovi inovativni aparati za pripremu hrane skoro da u potpunosti menjaju klasičnu rernu šporeta jer u njima možete da pržite, pečete i grilujete meso, povrće, voće, ribu, da pripremate pecivo i deserte. Širok asortiman Tefal friteza na vruć vazduh omogućava vam da odaberete model u skladu sa vašim potrebama, manje ili veće zapremine od onih za dve osobe do friteza za 8 osoba.

Easy Fry 1.jpg
Promo 

Za brze i zdrave obroke pripremljene kod kuće, Easy Fry & Grill XXL omogućava potpunu raznovrsnost i jednostavniju pripremu dan za danom, za 8 osoba. Postavite ili uklonite praktičan dodatak kako biste veliki prostor XXL kapaciteta pretvorili u dve zone za pripremu dva jela istovremeno zahvaljujući inteligentnom režimu za sinhronizaciju. Otkrijte veoma hrskavu tehnologiju za ukusnu hranu pripremljenu sa manje ulja i gril tehnologiju za pečenje svih vrsta namirnica. Predefinisani automatski programi u potpunosti olakšavaju upotrebu, ali na raspolaganju imate i manuelni režim rada za vašu potpunu kontrolu i kreativnost.

Postavite ili uklonite praktičan dodatak kako biste veliki prostor XXL kapaciteta pretvorili u dve zone za pripremu dva jela istovremeno zahvaljujući inteligentnom režimu za sinhronizaciju. Otkrijte veoma hrskavu tehnologiju za ukusnu hranu pripremljenu sa manje ulja i gril tehnologiju za pečenje svih vrsta namirnica. Ne samo što ćete olakšati svakodnevnicu, već će i vaša omiljena hrana biti ukusnija. Tefal friteza na vruć vazduh vam omogućava da pravite hrskava i sočna jela, ali koja su zdravija, jer se peče uglavnom na vrućem vazduhu, pa se koristi manje ulja. Sada ćete uvek imati snage i volje za pripremu omiljene hrane, jer sve što treba da uradite jeste da stavite u fritezu. A još jedna prednost je što uz kupovinu dobijate i online kuvar, pa ćete uvek imati i inspiraciju šta da spremate.

Izvor: Promo