Dan zaljubljenih je tu upravo da bismo ga učinili još slađim, deleći poslastice sa osobama najbližim našem srcu. Da svaki dan može da bude poseban ako se nešto čokoladno napravi potvrđuje i nezamenljiva Menaž čokolada, koja je pouzdan saveznik u pripremi poslastica!

Pustite čokoladi na volju, te kroz zabavu pripremite najslađu od svih poslastica a to je sve ono što spremimo s ljubavlju. I ne brinite, jer je tu Menaž – čokolada kojoj se veruje i koja se savršeno pouzdano ponaša u svim vrstama pripreme: topljenje, seckanje, mešenje i u svim varijantama inspiriše nas i ohrabujre da se prepustimo i uživamo u procesu spremanja poslastica, znajući da će ukus biti prepoznatljivo odličan.

Na vama je samo da predložite recept za poslasticu za Dan zaljubljenih, kojom svako može da obraduje najdražu osobu, a za galvni sastojak ne brinite, jer je Menaž već čitav vek sinonim za najukusnije pripremljene slatkiše – čokoladni saveznik kojem se veruje.

Pozivamo čitaoce da učestvuju u našem mini konkursu za najbolje predloge poslastica za Dan zaljubljenih. Najbolje recepte nagrađujemo poklonima klijenata. Ocenu donosi redakcija, a konkurs traje do ponedeljka, 12. februara 2024. Možete da učestvujete i putem društvenih mreža portala StvarUkusa. Sve predloge šaljite na sledeći e-mail: redakcija@stvarukusa.rs