Ukoliko želite da smršate ne morate da se odričete omiljene hrane i da vršite restrikcije. Samo uvrstite ovaj domaći napitak u svoju dnevnu rutinu. Pijte ga uveče u roku od dve nedelje i izgubićete nekoliko kilograma.

Jabuke su bogate mineralima, a takođe ubrzavaju metabolizam.Odličan su prirodni lek za borbu protiv gojaznosti. Zasitne su i bogate vlaknima. To znači da izvlače zadržanu tečnost i bore se protiv zatvora. Sadrže malo kalorija - oko 80 u jednoj jabuci, a velika količina vlakana pomaže da se nosite sa jutarnjom glađu. Takođe su bogate vitaminom C.

Limunov sok poboljšava metabolizam. Ulazeći u stomak, povećava kiselost, što ubrzava varenje hrane. Ima blagi diuretički efekat - telo uklanja višak tečnosti, a to je važno u borbi protiv viška kilograma. Uklanja toksine, čime se telo čisti, a unutrašnji organi rade skladnije. Poboljšava varenje i promoviše bržu apsorpciju hranljivih materija iz hrane. Limunov sok smanjuje nivo lošeg holesterola i podstiče dobru cirkulaciju krvi u telu. Ovo vam omogućava da izgubite težinu na potpuno zdrav način, jačajući imuni sistem.

Peršun sadrži više vitamina C nego pomorandže – samo 20-30 grama sadrži potrebnu dnevnu dozu vitamina C za odraslu osobu. Konzumiranje peršuna pomaže u održavanju jakog imunološkog sistema. Peršun je jedan od najboljih začina za mršavljenje.
Ne samo da podstiče gubitak težine, već i jača organizam - normalizuje funkciju jetre, uklanja toksine, reguliše apetit, uklanja višak tečnosti, nadoknađuje nedostatak vitamina i ubrzava metabolizam masti.

  • Sastojci:
  • 2 jabuke
  • 1 limun
  • 1 čaka peršuna
  • 300 ml mineralne vode
  • 2 kašike sode bikarbone

Priprema:

Jabuke, limun i peršun dobro operite, i potopite 20 minuta u hladnu vodu u kojoj smo rastvorili 2 kašike sode bikarbone. Isecite peršun i jabuke i stavite ih u blender. Dodajte im limunov sok i mineralnu vodu. Miksajte. Pijte sok svake večeri tokom 2 nedelje.
Napomena: Pre upotrebe ovog recepta, konsultujte se sa lekarom.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE