U posudu za kuvanje uspite 8 dcl mleka i stavite da se zagreje. U 200 ml mleka uspite 4 pudinga i 8 kašika šećera i mešati dok se ne rastopi. Kada mleko prokuva skloniti ga sa vatre i polako uz neprestalno mešanje sipati razmućen puding sa šećerom. Kuvati par minuta dok se puding ne zgusne.
Zatim u posebnu šerpu usuti preostalo mleko i staviti da se kuva. Kada proključa usuti preostali šećer, polako sipati i griz i sve vreme mešati dok se ne skuva.
Na pari rastopiti maslac i čokoladu.
Usuti griz u pripremljene činije, rasporediti svugde jednako. Zatim cele maline močiti u čokoladu i redjati na griz. Preko malina sipati puding, takodje jednako rasporediti u sve činije.
Na kraju preostalim malinama ukrasite poslasticu. Možete ih močiti u čokoladu, a možete i izgnječiti viljuškom par malina i zakuvati ih sa želatinom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus