1. Tikvice oprati i iseći po duzini. Izvaditi unutrasnji deo iz tikvica.


Sastojci:

3 manje tikvice

200 g feta sira

2 kašičice prepečenog susama

2 cena mlevenog belog luka

šaka seckanog peršuna

so, začin

2. Izvađeni deo iseckati. U činiju staviti iseckani deo tikvica, izmrvljeni feta sir, susam, beli luk, peršun, so i vegetu. Promešati i sa navedenom smesom napuniti tikvice.

3. Tikvice staviti u tepsiju obloženu papirom za pečenje.

4. Peći 20 min. na temperaturi od 180 stepeni.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: serbiancafe.com