Super hranljiv ručak za celu porodicu.
Potrebno je:
- 300 g pileće džigerice
- 100 g slanine
- 1 crveni luk
- po ukusu so
- začin za piletinu
Priprema:
Džigericu oprati, osušiti i iseći na polovine pa začiniti. Svaki komad obmotavati tanko isečenom slaninom. Ređati na štapiće džigericu sa slaninom pa kolut luka. Pržiti po 5 minuta sa obe strane.
Savet:
Može se peći i na roštilju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: recepti.com
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom