Ko kaže da posno ne može biti i ukusno....
Sastojci:
8 paprika
200 g bukovače
500 g pšenice
3 čena belog luka
100 g paradajza
300 g praziluka
pola kašičice slatke paprike
bosiljak
Priprema
Sitno iseckajte praziluk i bukovače, a paradajz isecite na kockice.
Izdinstajte beli luk i slatku papriku, pa dodajte prethodno skuvano i samleveno žito.
Dodajte začine po ukusu, malo bosiljka i pripremljenom smesom napunite paprike.
Složite ih u pleh za pečenje, prekrijte folijom i pecite 30 minuta na 180 stepeni.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: posnajela.rs
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom
Minestrone čorba za post na vodi
Kako da napravite moka krem tortu