Možda vam zvuči nespojivo - sok od pomorandže i jaja, ali ukus je neverovatan.
Sastojci:
3 jaja
3 kašike soka od pomorandže
2 kašike pavlake
5 kašika mleka
so
biber
suvi peršun
puter
Priprema:
Umutite jaja, dodajte sok od pomorandže (možete dodati i par komadića pomorandže), pavlaku i mleko. Sve dobro izmešajte, dodajte so, biber i suvi peršun. Na malo putera propržite kajganu uz stalno mešanje. Možete poslužiti na tost hlebu.
Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: recepti.zena.blic.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus