Možda vam zvuči nespojivo - sok od pomorandže i jaja, ali ukus je neverovatan.
Sastojci:
3 jaja
3 kašike soka od pomorandže
2 kašike pavlake
5 kašika mleka
so
biber
suvi peršun
puter
Priprema:
Umutite jaja, dodajte sok od pomorandže (možete dodati i par komadića pomorandže), pavlaku i mleko. Sve dobro izmešajte, dodajte so, biber i suvi peršun. Na malo putera propržite kajganu uz stalno mešanje. Možete poslužiti na tost hlebu.
Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: recepti.zena.blic.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem