Možda vam zvuči nespojivo - sok od pomorandže i jaja, ali ukus je neverovatan.
Sastojci:
3 jaja
3 kašike soka od pomorandže
2 kašike pavlake
5 kašika mleka
so
biber
suvi peršun
puter
Priprema:
Umutite jaja, dodajte sok od pomorandže (možete dodati i par komadića pomorandže), pavlaku i mleko. Sve dobro izmešajte, dodajte so, biber i suvi peršun. Na malo putera propržite kajganu uz stalno mešanje. Možete poslužiti na tost hlebu.
Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: recepti.zena.blic.rs
Uskršnja pečena šunka sa medenom glazurom
Recept za mohito tortu
Jednostavni karamel kolač
Krompiri punjeni slaninom i kačkavaljem
Lažne lazanje od tikvica i mesa