Za ovaj ručak vam ne treba puno vremena.
Sastojci:
4-5 šnicli svinjskog karea
senf
brašno
200 ml kisele pavlake
mladi luk (može luk po vašem izboru)
so
biber
suvi biljni začin
svinjska-snicla-sa-krompirom Foto: Foto: Stvar ukusa
Priprema:
Šnicle istući tučkom za meso, zatim ih posolite i utrljate senf u njih. U zagrejanom tiganju ih ispečete, svaka strana 2-3 min. Zatim šnicle izvadite i u zagrejano ulje ubacite, luk krupno sečen, da se proprži. Onda dodate meso ponovo, a u čaši razmutite pavlaku, malo senfa i malo brašna. Meso polijete time i dodate malo vode. Začinite po ukusu. Ostavite da se krčka na slaboj vatri nekih deset minuta i onda servirajte uz boraniju ili krompir.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno
pite