Za ovaj ručak vam ne treba puno vremena.

Sastojci:

4-5 šnicli svinjskog karea

senf

brašno

200 ml kisele pavlake

mladi luk (može luk po vašem izboru)

so

biber

suvi biljni začin

Domaćinski ručak: Svinjske šnicle sa senfom i pavlakom
Foto: Stvar ukusa svinjska-snicla-sa-krompirom

Priprema:

Šnicle istući tučkom za meso, zatim ih posolite i utrljate senf u njih. U zagrejanom tiganju ih ispečete, svaka strana 2-3 min. Zatim šnicle izvadite i u zagrejano ulje ubacite, luk krupno sečen, da se proprži. Onda dodate meso ponovo, a u čaši razmutite pavlaku, malo senfa i malo brašna. Meso polijete time i dodate malo vode. Začinite po ukusu. Ostavite da se krčka na slaboj vatri nekih deset minuta i onda servirajte uz boraniju ili krompir.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Izvor: stvarukusa.rs