Ako sendvič presečete na četvrtine i pričvrstite čačkalicama, dobićete dopadljive zalogajčiće pogodne za serviranje gostima ili kao meze u sklopu švedskog stola na proslavama.
Sastojci:
2 tikvice
projino brašno pomešano sa malo belog
3 jajeta
malo soli
sir
krastavac
paradajz
peršun
Priprema:
Tikvice iseći na kolutove, posoliti i ostaviti da se ocede. 2/3 projinog brašna pomešati sa 1/3 belog i tikvice uvaljati u mešavinu, a zatim i u jaja. Pržiti na ulju sa obe strane. Između dve pohovane tikvice poređati sir, paradajz i krastavac. Zabosti 4 čačkalice i iseći na četvrtine.
https://www.instagram.com/p/B1OcdUsIUlI/
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: nismo_kod_kuce
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem