Ako sendvič presečete na četvrtine i pričvrstite čačkalicama, dobićete dopadljive zalogajčiće pogodne za serviranje gostima ili kao meze u sklopu švedskog stola na proslavama.

Sastojci:

2 tikvice

projino brašno pomešano sa malo belog

3 jajeta

malo soli

sir

krastavac

paradajz

peršun

Priprema:

Tikvice iseći na kolutove, posoliti i ostaviti da se ocede. 2/3 projinog brašna pomešati sa 1/3 belog i tikvice uvaljati u mešavinu, a zatim i u jaja. Pržiti na ulju sa obe strane. Između dve pohovane tikvice poređati sir, paradajz i krastavac. Zabosti 4 čačkalice i iseći na četvrtine.

https://www.instagram.com/p/B1OcdUsIUlI/

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Izvor: nismo_kod_kuce