Dok ste u izolaciji imate vremena za kuvanje i da isprobavate razna jela. Ovo nemačko tradicionalno jelo je za sve ljubitelje malo pikantnijeg ukusa.
Sastojci:
- 3 dimljene kobasice
- 200 ml paradajz soka
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- čili
- so
- biber
- pola kašike brašna
- dobra kašičica karija
Priprema:
Na zagrejano ulje stavite kobasicu iseckanu na kolutove. Kada se isprži pažljivo izvadite, pa u taj tiganj stavite iseckan crni (na trake) i beli luk, zatim dodajte čili, paradajz sok, so, biber, brašno i na kraju dodajte kari. To kratko krčkajte. Servirajte tako što ćete prvo staviti kobasice, preliti sosom i onda dekorisati sa omekšalim crnim i svežim mladim lukom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismokodkuce
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus