Ako volite ukusan i kremast obrok, a da nije preskup ovaj recept će vas oduševiti.
Za pripremu ovog jela potrebna su vam sam tri sastojka:
- 500 g pilećeg filea
- 2 kesice supe od pečuraka
- 1 l pavlake za kuvanje
Priprema:
Piletina treba da bude isečena na šnicle. Svaku šniclu usoliti i preliti uljem, pa ostaviti da se marinira oko sat vremena. Ako imate vremena može i duže jer je sve mekanije što duže stoji u marinadi.
Zatim meso poređati u vatrostalnu posudu u koju ste sipali malko ulja. Preko pilećih šnicli istresite supe iz kesice i pavlaku za kuvanje.
Rernu uključite pre nego što počnete sa pripremom obroka. Neka se ugreje na 200 stepeni. Ubacite vatrostalnu posudu i pecite oko pola sata.
Ručak je gotov kad dobije lepu rumenu boju.
Idealno je poslužiti ga uz svežu salatu od povrća i pomfrit.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus