Jelo na kašiku koje će vam se dopasti.
Sastojci:
- 1 veliki luk
- 3 čena belog luka
- 3 kašike paradajz pirea
- 1 kašika tucane paprike
- 1 paradajz
- 6 šolja pilećeg bujona
- makarone
- 2 pileća bela mesa
- 1 1/2 šolja iseckane mocarele
- 1 šolja parmezana
- sveže peršun
- so, biber
Priprema:
U velikoj šerpi prodinstajte seckani crni luk, a zatim dodajte i sitno seckani beli luk. Dodajte paradajz pire i tucanu papriku. Lepo promešajte pa dodajte paradajz iseckan na kockice i bujon, pa ostavite da proključa. Dodajte makarone i kuvajte dok ne omekšaju. Zatim dodajte piletinu iseckanu na kockice, iseckanu mocarelu, izrendan parmezan i iseckan peršun. Lepo posolite i pobiberite. Kada se sir istopi možete da servirate.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus