Najbolje je kada se krompir spremljen na ovaj način služi sa faširanim šniclama.
Sastojci:
- 650 g krompira
- malo kima
- 1/2 l bešamel sosa
- so
- mirođija
Priprema:
Krompir oljuštite i stavite u šerpu, pa prelijte vodom da ogrezne, začinite kimom i kuvajte dok ne omekša. Kada je gotov, isecite ga i stavite u vruć sos i kuvajte još 3-4 minuta. Preko krompira sipajte sitno seckanu mirođiju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem