Služite sa salatom.
Sastojci:
- pile
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- 1 celer
- 300 g pečuraka
- 200 g paradajza
- 2 dcl belog vina
- 2 kašike brašna
- malo putera
Priprema:
Crni luk, šargarepu i celer iseckajte i propržite u većem tiganju. Dodajte piletinu koju ste isekli na komade. Zatim dodajte iseckane pečurke. Komadić putera pomešajte sa brašnom i dobro sjedinite, pa dodajte piletini. Prelijte vinom, a kad ono ispari dodajte paradajz isečen na komade. Poklopite i na laganoj vatri dinstajte oko sat vremena, povremeno promešajte.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom