Služite sa salatom.
Sastojci:
- pile
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- 1 celer
- 300 g pečuraka
- 200 g paradajza
- 2 dcl belog vina
- 2 kašike brašna
- malo putera
Priprema:
Crni luk, šargarepu i celer iseckajte i propržite u većem tiganju. Dodajte piletinu koju ste isekli na komade. Zatim dodajte iseckane pečurke. Komadić putera pomešajte sa brašnom i dobro sjedinite, pa dodajte piletini. Prelijte vinom, a kad ono ispari dodajte paradajz isečen na komade. Poklopite i na laganoj vatri dinstajte oko sat vremena, povremeno promešajte.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus