Služite sa salatom.

Sastojci:

  • pile
  • 1 crni luk
  • 1 šargarepa
  • 1 celer
  • 300 g pečuraka
  • 200 g paradajza
  • 2 dcl belog vina
  • 2 kašike brašna
  • malo putera

Priprema:

Crni luk, šargarepu i celer iseckajte i propržite u većem tiganju. Dodajte piletinu koju ste isekli na komade. Zatim dodajte iseckane pečurke. Komadić putera pomešajte sa brašnom i dobro sjedinite, pa dodajte piletini. Prelijte vinom, a kad ono ispari dodajte paradajz isečen na komade. Poklopite i na laganoj vatri dinstajte oko sat vremena, povremeno promešajte.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs