Ovakav sataraš verovatno niste probali. Garantujemo da će vam se dopasti.
Sastojci:
- 1 manji plavi patlidžan
- 2 manje tikvice
- 1 veća paprika
- 1/2 većeg oguljenog paradajza
- so, bosiljak, maslinovo ulje
- 2 čena belog luka
Priprema:
Sve sastojke prvo operite i iseckajte na kockice. Plavi patlidžan ne gulite i iseckan malo posolite i ostavite da stoji, potom iscedite.
Na zagrejanom maslinovom ulju ubacujete i propržite sledećim redom - patlidžan, paprika, tikvice, 2 cela malo zgnječena čena belog luka i kada ste sve propržili dodajte i iseckani paradajz. Posolite i začinite sa suvim bosiljkom. Smanjite temperaturu i dinstajte poklopljeno 10ak minuta dok ne ispari tečnost iz povrća. Pazite da povrće ostane čvrsto. Prijatno.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus