Ideja za današnji ručak.
Sastojci:
500 g krompira
500 ml pavlake za kuvanje
250 g šunke
kačkavalj - po izboru
250 g kiselih krastavčića
20 g maslaca ili margarina
so - po ukusu
Priprema:
Krompir se skuva, oljušti se i iseče se na kocke u posudu za pečenje. Šunka i kiseli krastavčići se iseku na sitno i dodaju se u krompir.
Dodaje se pavlaka, maslac i so po ukusu i sve se promeša.
Odozgo se narenda kačkavalj i zapeče se oko 20 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Bonapeti
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus