Sočni krompirići kojima nećete odoleti.
Sastojci:
krompir - 1 kg
ulje - 1 kašika
viršla - 1 komad
origano
parmezan - 80 g
kačkavalj - 80 g
so - po ukusu
Priprema:
Sitni krompirići se operu, prelivaju hladnom vodom i kuvaju dok ne omekšaju. Oceđen krompir se blago ohladi, oljušti i iseče na pola po dužini.
Poređaju se u posudu za pečenje, između njih se stavljaju krugovi viršle.
Začinjavaju se sa malo morske soli, origanom i uljem. Posipaju se narendanim parmezanom i čokoladom.
Pečemo krompir na 180 stepeni dok se ne zarumeni. Serviramo sa svežim povrćem.
Jednostavno, ukusno i brzo se sprema! Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Bonapeti
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus