Sočni krompirići kojima nećete odoleti.

Sastojci:

krompir - 1 kg

ulje - 1 kašika

viršla - 1 komad

origano

parmezan - 80 g

kačkavalj - 80 g

so - po ukusu

Priprema:

Sitni krompirići se operu, prelivaju hladnom vodom i kuvaju dok ne omekšaju. Oceđen krompir se blago ohladi, oljušti i iseče na pola po dužini.

Poređaju se u posudu za pečenje, između njih se stavljaju krugovi viršle.

Začinjavaju se sa malo morske soli, origanom i uljem. Posipaju se narendanim parmezanom i čokoladom.

Pečemo krompir na 180 stepeni dok se ne zarumeni. Serviramo sa svežim povrćem.

Jednostavno, ukusno i brzo se sprema! Prijatno!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: Bonapeti