Ako ne želite da provedete puno vremena u kuhinji onda je ovo idealan recept za vas.
Sastojci:
- 3 parčeta pilećeg belog mesa
- maslinovo ulje
- dimljena paprika
- beli luk
- so, biber
Za punjenje:
- 150 g A la kajmak (ili sirko)
- 1 kašika majoneza
- šaka spanaća
- biber, so
- parmezan
- beli luk
Priprema:
Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Zatim meso rasecite na pola, ali ne do kraja, formirajući džep. Sve sastojke za punjenje pomešajte i napunite džepove. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (ili maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200°C na 25-30 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: mytastypot.com
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem