Ako ne želite da provedete puno vremena u kuhinji onda je ovo idealan recept za vas.

Sastojci:

  • 3 parčeta pilećeg belog mesa
  • maslinovo ulje
  • dimljena paprika
  • beli luk
  • so, biber

Za punjenje:

  • 150 g A la kajmak (ili sirko)
  • 1 kašika majoneza
  • šaka spanaća
  • biber, so
  • parmezan
  • beli luk

Priprema:

Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Zatim meso rasecite na pola, ali ne do kraja, formirajući džep. Sve sastojke za punjenje pomešajte i napunite džepove. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (ili maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200°C na 25-30 minuta.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: mytastypot.com