Isprobajte ovaj zanimljiv recept i napravite ukusan ručak.
Sastojci:
- 300 g mešanog mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- so, biber
- pakovanje rezanaca
- ½ l mleka
- 4 jajeta
Priprema:
Meso propržite na ulju i dobro začinite. Skuvajte rezance u posoljenoj vodi i ocedite ih. Pomešajte sa mesom, pa nalijte mešavinom mleka i jaja. Pecite na 200°C nekih 40 minuta, dok se na površini ne stvori zlatna korica. Pred kraj možete da narendate kačkavalj preko.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismokodkuce
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom